e-Cestarina

WebEye i mađarska e-cestarina

Nastavljamo ubrzanim ritmom pripremu WebEye usluge za pružanje potpune usluge u izvještavanju eCestarine koja se pokreće 1. Srpnja za naše postojeće i buduće partnere u suradnji s mađarskom državnom upravom za ceste (Állami Autópálya Kezelő Zrt.).

 

Elektronička naplata cestarine se implementira diljem Europe još od 90-tih godina, a implementira se i u Mađarskoj od ove godine. Postoje dva načina plaćanja cestarine: pomoću relacijske vinjete ili putem GPS sustava preko agenta za izvještavanje.

 

Labda-Com Grupa, jedan od najvećih pružatelja usluga GPS praćenja vozila u Mađarskoj i centralnoj Europi, u posjedu jedne od najnaprednijih tehnologija, osjeća dužnost da podrži uspješnu uspostavu elektronske naplate cestarine u Mađarskoj. Iz tog razloga prijevoznici čija vozila prelaze ukupnu dopuštenu masu od 3,5 tona mogu računati na nas kao njihovog agenta za izvještavanje u popunjavanju eCestarina obrazaca.

 

Naša uloga je pružanje preciznih podataka o vozilima za one korisnike koji žele izvještavati o obvezi plaćanja cestarine prema SMMC (ÁAK) pomoću našeg sustava.

 

Za ovo mi posjedujemo preciznu tehničku podlogu i u razvojnom smislu i u insfrastrukturi.

 

Postojeće WebEye jedinice naših korisnika su pogodne* za izradu eCestarina izvještaja.

 

 

Također su dostupne i jedinice u vozilu (OBU) koje su potrebne prijevoznicima, brzo i jednostavno se instaliraju uz pomoć naših profesionalaca. U vezi nabave uređaja kontaktirajte nas na dolje navedene kontakte.