e-Cestarina

O nama

Lambda-Com grupa

Tvrtka Lambda-Com d.o.o., osnovana u 2001, tržišni je lider u Mađarskoj u M2M uslugama za praćenje vozila. Kao multinacionalna tvrtka u 100%-tnom mađarskom vlasništvu, danas pružamo složene transportne informatičke usluge u 14 europskih zemalja. Glavna usluga grupe je samostalno razvijeno, telematičko “WebEye rješenje”, koje je zahvaljujući stalnom razvoju i inovacijama izraslo u složeno rješenje za podršku cjelokupnoj aktivnosti prijevoza.

 

WebEye Hrvatska d.o.o. je član Lambda-Com grupe. Glavna usluga grupe je telematičko (Mobile Resource Management) “WebEye rješenje” koje povećava sigurnost prijevoza, omogućujući pravovremenu, 24/7 analizu kretanja vozila i ruta primjenom GPS/GPRS tehnologije. Danas je u Europi više od 40.000 vozila opremeljno WebEye sustavom od kojih 23.000 aktivno pratimo.

 

10 godina WebEye usluge

WebEye usluga praćenja vozila pokrenuta je početkom 2000-ih zahvaljujući novom telematskom rješenju koje kombinira zadnje novine o pozicioniranju i telekomunikacijske tehnologije. Time su otvorene velike mogućnosti za razvoj sustava praćenja vozila i geoinformatičkim primjenama.

Zahvaljujući kontinuiranom razvoju, WebEye uskoro premašuje osnovnu uslugu čistog praćenja vozila – kroz periferije i programske module koji udovoljavaju tržišnim izazovima, on je izrastao u složeno rješenje za podršku cjelokupnoj aktivnosti prijevoza. Pomoću primjenjenih tehnologija i programskih elemenata koji prikazuju prikupljene podatke, operacija se može planirati, kontrolirati i optimizirati, a operativni i troškovi komunikacije mogu se smanjiti. Kroz razvoj kao odgovor na pojedinačne zahtjeve, funkcioniranje posebnih operativnih područja može povećati stupanj kontrole.

 

Što Vam WebEye nudi?

  • Osnova WebEye rješenja je up-to-date, pouzdano i djelotvorno GPS bazirano praćenje vozila. Usluge i funkcije na raspolaganju korisnicima – zahvaljujući desetljetnoj aktivnosti na području razvoja i izgradnje tržišta – danas su daleko premašile okvire standardnog praćenja vozila.
  • WebEye je alat za učinkovito poslovanje te kroz kontrolu, nezaobilazno telematsko rješenje za tvrtke koje teže transparentnom radu, neovisno od svog djelokruga rada. Sustav pomaže tvrtkama s voznim parkom da uspostave potrebnu transparentnost za upravljanje njihovim aktivnostima.
  • Nadziranje vozila u realnom vremenu te brza i učinkovita komunikacija s vozačima rezultira većoj kvaliteti u izvršavanju poslova planiranja transporta. Korisna raspodjela skupih resursa se značajno povećava, dok se neplaćena uporaba i radno vrijeme vozila (tzv. prazni kilometri) koji služe samo za kretanje i stvaraju gubitke, drastično smanjuje.
  • Za tvrtke koje rade s vozilima, smanjenje potrošnje goriva je misija koja zahtjeva stalno planiranje i kreativne ideje. Naše rješenje za nadzor goriva daje podatke o potrošnji goriva što može rezultirati znatnim uštedama, dok naša tehnologija mjerenja i kontrole temperature jamči da su okolnosti prijevoza hlađenih tereta dokumentirane. Naših nekoliko jednostavno spojivih senzora i postupci inteligentnog alarmiranja pomažu zadovoljiti sigurnosne zahtjeve profesionalnog prijevoza na izvanrednoj razini.
  • Uz uporabu WebEye rješenja, vašu tvrtku možete učiniti više vrijednom, učinkovitijom i uspješnijom, a prikazujući događaje vezane uz vozila, vozača ili preveženu robu, aktivnosti vezane uz upravljanje voznim parkom možete učiniti ažurnijima i konkurentnijima.
  • Naši programi virtualno proširuju vaš ured, uz pomoć podataka prikupljenih iz vaših resursa u pokretu, vaše stacionarne aktivnosti i podržane IT aplikacije mogu biti sinkronizirane, ujedinjene.
  • Kroz mjerenje i prijenos dijagnostičkih podataka vozila, održavanje kontakta s mrežom servisa postaje puno lakše. Na temelju parametara očitanih iz prenešenih podataka održavanje postaje preciznije i učinkovitije. Na taj način čuvate stanje vozila i produžujete njegov životni vijek.
  • WebEye može biti poveznica između pošiljatelja robe i odredišta, logističkih centara i vozača, vozila, roba i odgovornih organizacija ili osoba. Sa state-of-the-art telematičkim uređajima i višestupanjskom integracijom podržava praćenje vozila i složene procese upravljanja prijevozom.
  • WebEye je pouzdan partner za prijevoznike, špeditere i tvrtke koje posluju voznim parkovima. Korištenjem naših rješenja možete zaslužiti profesionalno priznanje i ugled među partnerima, kupcima i konkurentima.